Форма входу

Календар

«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Наше опитування

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Жовтень » 21 » Мастопатія, лікування мастопатії. Народні засоби
16:10
Мастопатія, лікування мастопатії. Народні засоби

Мастопатія Мастопатія – лікування народними засобами

Мастопатія є патологічний станмолочної залози, що характеризується ущільненням, вогнищевою гіпертрофією. Захворювання зустрічається переважно у жінок 30-50 років. Відносяться до передракових захворювань.

Основна роль в виникнення мастопатій належить ендокринних порушень в організмі жінки. Факторами, що сприяють розвитку мастопатія, можна вважати аборти, неправильне вигодовування новонароджених, застосування гормональних контрацептивів. Основні скарги хворих при мастопатії на болі в області молочної залози, наявність ущільнень, виділення слизового або слизово-кров’янистого характеру.

Народна медицина рекомендує наступні засоби для лікування мастопатії:

* ПЛОДИ чорним БУЗИНИ промити й укласти в трилітрову скляну банку шарами упереміж з цукром (товщина кожного шару 1-2 см). Закрити кришкою і поставити на відкритому місці в тіні, потім помістити в холодильник на 8 діб. Процідити, віджавши, і знову помістити в холодильник. Приймати вранці і ввечері по десертній ложці з водою. Вранці натщесерце, за годину до їжі, ввечері (через 12 годин) за годину до їди. Одночасно прикладати до грудей м’якоть гарбуза.

* Можна запарювати в термосі прогрітому подрібненого полину з невеликою кількістю окропу і прикладати цю масу на хворе місце вранці і ввечері на 45-60 хвилин.

* Натерти на тертці сиру столовий буряк і змішати з медом у співвідношенні 3:1, отриману масу накласти на грудну залозу і залишити на ніч. Вранці зняти, покласти в холодильник, груди обмити. На наступну ніч процедуру повторити. Потім зробити перерву. Потрібно провести 20 лікувальних сеансів. Одну й ту ж бурякову масу можна використовувати двічі.

* З рецептів Людмили Кім: заварити КАРТОПЛЯНІ квіток (1 чайну ложку квіток на склянку окропу) і залежно від стану печінки пити від 1 столової ложки до 1 / 3 склянки З рази на день до їди.

* 1 столову ложку сухого листя і квіток софори японської залити 200 г горілки. Настоювати 10 днів у темному теплому місці. Застосовувати у вигляді компресів 1 раз в день на 1 годину.

* Прекрасний засіб від фіброзно-кістозної мастопатії – ОТВАР квітів каштана кінського. Всипати в літрову каструлю 6 – 8 столових ложок сухих квіток, залити доверху водою, довести до кипіння, настояти ніч у теплому місці і приймати по ковтку протягом дня через кожну годину. В. Тищенко при мастопатії, хворобах крові і пухлинах головного мозку рекомендує: зрізавши квітка кінського каштана («свічку»), видалити стовпчик, а квіти розкласти на папері чи полотні і висушити. 1 столову ложку сухих квіток (або 2 свіжих) помістити в 200 г води, довести до кипіння і настояти 6-8 годин. Приймати по ковтку за прийом. Протягом дня випити 1-1,5 літра. Передозування можуть викликати судоми пальців рук. Дозування підбирати самостійно.

У минулому році у мене виявили фіброзно-кістозна мастопатію 2 см. Шишка була щільна, і груди сильно боліла. У перший день лікування доклала на ніч свіжу натерту буряк. На другий – трохи пом’ятий капустяний лист. Так, змінюючи, лікувалася тиждень. Потім перейшла на свіжу натерту гарбуз – прикладала кілька днів. Зробила настоянку з перегородок волоських горіхів: 2 склянки перегородок на 1 пляшку горілки – і через тиждень почала пити по 1 ст. ложці за 20-30 хв. до їди. Поступово пройшла біль і зникла гуля. Але настоянку на перегородках п’ю для профілактики.

10 років тому я позбулася фіброзно-кістозної мастопатії з допомогою такого рецепта.

Брала в рівних частинах мед, ялицеве ??масло, рослинне масло (можна будь-яке) і томила на водяній бані, поки маса не ставала однорідною. Два тижні змащувала груди на ніч, накривала поліетиленом і зав’язувала теплою тканиною.

При болях у попереку. печінки, а також при мастопатії візьміть шматочок свіжого листа золотого вуса (З см),розімніть до утворення соку і натріть хвору область.

При геморої шматочок листа розмірами З на З см пам’ятаєте, скрутіть, як свічку, і введіть в пряму кишку на ніч.

Будьте уважні, ви застосовуєте рецепти на свій страх і ризик Перед застосуванням рецептів, проконсультуйтеся з лікарем.

Переглядів: 1404 | Додав: Alexandr | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: