Форма входу

Календар

«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Наше опитування

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Жовтень » 21 » Дегтярний бальзам
16:18
Дегтярний бальзам

Дегтярний бальзам 50мл

Кур’єрська доставка по м. Києву – 20грн. При загальній сумі замовлення понад 250грн. -Доставка безкоштовно. По регіонах доставка післяплатою.

Дегтярний бальзам 50мл:

Ложкою дьогтю можна зіпсувати бочку меду. І саме цим дьогтем, який увібрав в себе всі корисні речовини березової кори, можна вилікувати багато різних захворювань! Березовий дьоготь виготовляють з берести – тонкого верхнього шару кори. Він володіє антибактеріальними, протизапальними, знеболюючими властивостями, знімає почервоніння, сприяє розсасиванію застійних явищ. Завдяки своїм цілющим здібностям, з давніх часів успішно використовується в лікуванні захворювань шкіри.

Ще на початку ХХ ст. дерматологи добре знали про корисні якості дігтярним препаратів, і вміло застосовували їх, досягаючи прекрасних результатів. Лікувальний ефект дьогтю дивовижний. З його допомогою лікують псоріаз, фолікуліт, екземи, себорейний дерматит, вітіліго і багато інших захворювань. Крім цього, дьоготь успішно використовують в косметології для видалення лупи, угреподобного висипання, сухості шкіри.

Дегтярний бальзам об’єднав в собі цілющі властивості березового дьогтю, масла календули і обліпихи. Його склад посилений оксидом цинку, саліцилової кислотою і ланоліном, який сприяє отшелушиванию ороговілий клітин, запобігає розвитку нових запальних елементів і швидко гасить вже явні запалення шкіри, підсушує і заспокоює пошкоджену шкіру. Іхтіол, який містить 10,5% органічно пов’язаної сірки, підсилює антимікробну, протизапальну, аналгетичну та кератопластичну дію бальзаму. Стабілізовані вітаміни А, Е покращують кровообіг, прискорюють епітелізацію, пом’якшують і зволожують епідерміс.

Рекомендовано: застосовувати як допоміжний засіб при догляді за проблемною шкірою.

Застосування: кілька разів на день нанести на уражену поверхню шкіри (перед нанесенням бажано прийняти душ або вимити уражені ділянки і насухо витерти).

Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів препарату.

Склад: оксид цинку, крохмаль картопляний, олія мінеральна, вазелін білий, ланолін, саліцилова кислота, масло календули, дьоготь березовий, масло обліпихи, іхтіол, токоферілацетат (вітамін Е), ретінілпальмітат (вітамін А).

Для боротьби з інфекціями шкіри існує безліч засобів, одне з найбільш ефективних – Дегтярний бальзам. Ураження шкіри, дерматози бувають різних видів: екземи, псоріаз, мокнучий лишай та інші. Іноді на шкірі з’являються плями червоного кольору, набряклість, бляшки і ущільнення. Побороти всі ці прояви допоможе Дегтярний бальзам. Уражені місця, плями мокнущего лишаю і бляшки рекомендується змащувати двічі на день, завдаючи бальзам і не сильно втираючи. Набряклість шкіри спадає, бляшки стають менш помітними, а після лікування подряпин бальзамом, вони заживають дуже швидко. Березовий дьоготь нищівно діє на будь-які ураження та дерматози шкіри, що робить його незамінним засобом у боротьбі проти псоріазних бляшок, бляшок дерматиту, екземи та себорреі. Мокнучий лишай зникає за короткий час при регулярному використанні дігтярне бальзаму, лікування подряпин протікає дуже швидко, шкіра заживає просто на очах.

Якщо ви хочете позбутися від інфекцій шкіри за короткий час, вам допоможе лікувальний Дегтярний бальзам. Всі компоненти бальзаму натуральні і безпечні для вашого здоров’я.

Відгуки o Дегтярний бальзам 50мл: Відгуки Дегтярний бальзам 50мл (10)

Роз’ясніть будь ласка – ендокрінол можна приймати з їжею, або після їди. Питання виникло, бо не можу пити ампули, тільки тисну ними – висипала вміст у воду і пила, тепер живітпочав хворіти, неприємні відчуття на мовою. З їжею-може, якось непомітно б собі і підсунула.

Добрий день! Підкажіть будь ласка якими травами можна відновити горманальний фон і яка схема їх прийому (не можу схуднути, груди сильно болить постійно). Спасибі

добрий день.мені 18 років і 3 з них у мене себорея.корістувався Зінеріт десь 2 роки назад.недавно купив Угрин настоянку Дігтярне мило і кетоконазол.зробів аналізи все в нормі.очень розширеного пори і Чорна цяткі.посоветуйте штота

Доброго дня. Чотири роки тому я брала дієтичний курс: 1200 ккал / день + алопатичні препарати. Комплексне лікування надлишкової ваги проходила в клініці "Н”, у якої я і набувала препарати.Курс розрахований на три місяці з довічним додержанням "калоража”. Препарати з таким же назва знайшла і у Голден фарма. Це спіруліна, біотріт с, ЕКСО, масло насіння льону. Хочу придбати ці препарати, порекомендуйте дозування. Дякуємо. Тетяна, 28 років, стать жіноча.


матеріал був взятий в  aibolit.org.ua 

Переглядів: 529 | Додав: Alexandr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: