Форма входу

Календар

«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Наше опитування

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Листопад » 28 » Як ефективно схуднути за допомогою гречки та кефіру
21:06
Як ефективно схуднути за допомогою гречки та кефіру
Як ефективно схуднути за допомогою гречки та кефіру

Останнім часом досить популярна гречана дієта з кефіром. На думку багатьох дієтологів, вона просто творить чудеса. Спробуємо розібратися наскільки це правда, і як ефективно схуднути за допомогою гречки та кефіру. Люди, які використовують дієту з гречкою і кефіром, довго відчувають себе ситими, до того ж позбавляються від зайвих кілограмів, поправляють своє здоров'я і зміцнюють організм.

Дієта вважається лікувальною, оскільки з її допомогою організм людини чинить опір різним недугам. Вона дозволяє людині залишатися бадьорим, не поступаючись безсонні і стресів. Ще гречано-кефірна дієта дуже корисна при лікуванні запалених суглобів, захворювань шкіри, жовчного міхура, печінки, анемії.

Наскільки ефективно схуднення за допомогою гречки та кефіру?

Не докладаючи особливих зусиль, можна схуднути на 7-10 кг. протягом 1-2 тижнів. Необхідно зазначити, що тривалість дієти якраз 1-2 тижні. І потрібно мати на увазі - весь час доведеться вживати гречану кашу і кефір.

Особливості дії дієти

Дієтологи також визнають, що гречка з кефіром допомагає відновлювати потрібний баланс вітамінів і мікроелементів, очищає від шлаків організм, приводить в норму роботу травної системи. І все це тому, що гречана каша і кефір є дуже корисними продуктами.

Чим корисна гречка?

Гречана каша - страва по-справжньому унікальне. У гречаній крупі міститься безліч поживних речовин, і тому вона вважається дуже ситним продуктом, і відповідно, спостерігається позитивний вплив на організм людини. Гречка - це дієтичний продукт. До її складу входить велика кількість білків і мало вуглеводів. У крупі є вітаміни групи В і Р, чи багато амінокислот, а також залізо, калій, йод, клітковина. Все це сприяє виведенню шлаків з організму. Дієтологи рекомендують вживати гречану кашу при набряках, при розладах функціонування печінки, анемії, гіпертонії, цукровому діабеті.

Чим корисний кефір?

У кефірі міститься кальцій, вітаміни групи А і В, величезна кількість білка. Тому безліч людей, які страждають різними хворобами, вживають кефір, при цьому спостерігають поліпшення здоров'я. Якщо постійно пити кефір, то очищається організм від токсинів і шлаків, покращується функціонування печінки, не допускається процес гниття їжі в кишечнику, активізується робота травної системи, утримується розвиток алергії, поліпшується колір шкіри обличчя.

У період дотримання гречано-дієти кефіру помітно поліпшується діяльність травної системи. Ядра гречаної крупи будуть зіскоблювати шкідливі речовини, які знаходяться на стінках кишечника, а кефір в цей час буде виводити токсини з організму. При цьому гречка буде заповнювати необхідну кількість калорій для нормальної життєдіяльності. Компенсувати баланс рідини і жирів буде кефір.

Кому показана гречано-дієта кефіру?

В принципі, дотримуватися даної дієти можуть всі, хто хоч трохи піклується про своє здоров'я, але багато хто використовує її для схуднення. До того ж, продукти, що входять в меню дієти, дуже доступні і прості. Якщо ви будете вживати гречану крупу один раз в день в необмеженій кількості, то схуднути можна швидко і просто. Але слід мати на увазі, що на результат дієти можуть впливати індивідуальні особливості організму людини. Одним людям достатньо посидіти на гречці і кефірі 4-5 днів, щоб нормалізувалася травна система, до того ж, скинути 10 кілограмів. Іншим же людям не вистачає й двох тижнів - вони худнуть лише на 2-3 кг.

Приготування дієтичної гречаної каші

Один стакан гречаної крупи потрібно обдати окропом кілька разів, при цьому забираються жири з зерен. Крупа повинна підсохнути, і тільки потім її необхідно трохи обсмажити на сковороді. Далі гречку потрібно висипати в каструльку, залити окропом, накрити кришкою й укутати рушником. Залишити для набухання на всю ніч. Дуже важливо - не класти сіль масло або цукор. Гречану крупу не треба варити, бо вона не буде такою корисною.

Меню дієти

Своєрідність цієї дієти в тому, що не пропонується ні яке меню. Ті, хто хоче схуднути за допомогою кефіру і гречки, можуть їсти, коли їм заманеться. Гречану кашу можна їсти скільки завгодно, але без солі, масла, цукру. А ось кефіру можна випивати за один день не більше літра. Ще протягом дня потрібно вживати не менше 1,5 л. мінеральної води або зеленого чаю без цукру. Приготовлена ​​дієтична каша повинна бути сухою і розсипчастою, що дасть можливість швидше домогтися потрібного результату.

Поради, які бажають ефективно схуднути

1. Якщо під час дієти виникає почуття голоду, то необхідно відразу ж вживати приготовлену гречану кашу - тільки так можна витримати системи живлення.

2. У період дієти випивати кефір необхідно за півгодини до вживання гречаної каші або через півгодини після їди.

3. Останнє вживання каші за день має бути за 4 години до сну, а чашку кефіру можна випити за 1 годину до сну.

4. Кефір повинен бути завжди свіжим, оскільки з часом він втрачає корисні властивості, і домогтися бажаного результату буде складніше.

5. Якщо каша дуже суха і її важко їсти, то можна додати в тарілку трохи кефіру.

Протипоказання дієти

Лікарі попереджають, що людям, у яких проблеми з шлунково-кишковим трактом, худнути за допомогою гречки та кефіру не можна. Можуть виникнути великі проблеми з печінкою і підшлунковою залозою. Від вживання сирої гречки може бути зворотний результат - порушення діяльності травної системи.

Переглядів: 570 | Додав: Alexandr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: