Форма входу

Календар

«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Наше опитування

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Листопад » 27 » Бамбукові серветки: економія і здоров’я
23:41
Бамбукові серветки: економія і здоров’я

Бамбукові серветки: економія і здоров’я

Як би там не було, посуд мити доводиться, причому щодня. Як же робити це без шкоди для здоров’я? Відомо кілька способів. Можна використовувати для миття посуду соду, мильний розчин, гірчицю і, з недавніх пір, бамбукові серветки. Сода, гірчиця і мило знайомі всім, а от про бамбукові серветки знає не кожен.

Бамбуковими серветками миють посуд без використання миючих засобів. Однієї серветки, як правило, вистачає на цілий рік. За допомогою серветки з бамбука можна відмити жир з посуду не гірше, ніж миючим засобом, та ще й без впливу хімічних речовин. Унікальна структура бамбукового волокна забезпечує «відкріплення» молекул жиру з посуду та їх змивання разом з водою, перешкоджаючи їх вбирання в себе. У результаті посуд стає бездоганно чистим. При цьому шкіра рук залишається в порядку, не лущиться і не старіє.

Бамбукове волокно відноситься до екологічно чистому матеріалу, володіє протимікробними властивостями, природним ароматом і легким природним блеском.Не містить в собі жодних хімічних добавок і домішок.

Термін придатності не обмежений, витримує прання не менше 500 разів, не втрачає початкового кольору. Вбирає в себе в три рази більше рідини, ніж звичайна серветка, не залишає розводів і ворсинок.

Після використання, серветку рекомендується промити водою і висушити. При необхідності прати звичайним господарським милом, не використовувати відбілювачі!

Все це здається фантастикою? Можливо! Але тільки на перший погляд. Все нове спочатку сприймається як диво, а потім стає звичним, повсякденним.

Наша країна зовсім недавно дізналася про появу бамбукових серветок, але вже дуже багато людей висловили свою симпатію до них, віддали перевагу екологічним безпечним засобам.

Переглядів: 459 | Додав: Alexandr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: